Ergoterapi til voksne:

Børn der ikke er blevet behandlet i deres barndom vil ofte blive voksne, hvor deres dagligdag vil fortsætte med at blive påvirket af deres manglende evne til præcist og hensigtsmæssigt at fortolke sensoriske input.

Disse voksne vil udvise nogle eller flere af de symptomer, der er beskrevet under Sensoriske Bearbejdnings Forstyrrelser, og har derfor behov for ergoterapeutisk behandling, når de i deres dagligdag bliver forhindret i at deltage i de aktiviteter, som de ønsker.

Jeg tilbyder undersøgelse, vejledning/rådgivning og behandling til voksne:

  1. Med Sensoriske Bearbejdnings Forstyrrelser.
  1. Der udover deres Sensoriske Bearbejdnings Forstyrrelser har en diagnose, såsom autisme, ADHD/ADD og psykisk udviklingshæmning.

Undersøgelse og behandling:

Se under fanerne:

Når det drejer sig om undersøgelse og behandling af voksne, vil disse tiltag selvfølgelig tage udgangspunkt i den enkelte person og vedkommendes udviklingsniveau.

Sikker e-mail

Hvis du gerne vil sende mig en mail, bedes du trykke på knappen herunder. Mailen du sender, er sikret via firmaet EasyMe, som er min dataansvarlige. Derfor er det muligt at sende personfølsomme oplysninger, hvis du har behov for dette.

Kontakt oplysninger:

Privatpraktiserende Ergoterapeut
Lone Olsen
Bjarkesvej 6, 1. tv.
3000 Helsingør

Mobil: 51 72 44 99