Har mit barn Sensoriske Bearbejdnings Forstyrrelser

Hvis du genkender dit barn i en eller flere af de symptomer eller i adfærden, der er nævnt under de forskellige undergrupper af Sensoriske Bearbejdnings Forstyrrelser, behøver det ikke at betyde, at han/hun har Sensoriske Bearbejdnings Forstyrrelser. Som med mig, der ikke tolererer velour, kan det være et isoleret tilfælde. Der kan også være en medicinsk årsag eller en ikke Sensorisk Baseret Forstyrrelse til stede. Nogle børn når milepælene senere end andre børn – dit barn kan være et af dem.

Skulle der imidlertid være et vedvarende atypisk mønster, og dette mønster forhindrer dit barns evne til at udvikle sig og nyde en normal aktiv barndom, og dit barn på et eller flere områder har svært ved at fungere i dagligdagen på lige vilkår med jævnaldrende, bør du få en ergoterapeut til at undersøge dit barn.

Sikker e-mail

Hvis du gerne vil sende mig en mail, bedes du trykke på knappen herunder. Mailen du sender, er sikret via firmaet EasyMe, som er min dataansvarlige. Derfor er det muligt at sende personfølsomme oplysninger, hvis du har behov for dette.

Kontakt oplysninger:

Privatpraktiserende Ergoterapeut
Lone Olsen
Bjarkesvej 6, 1. tv.
3000 Helsingør

Mobil: 51 72 44 99